Reynaers tränings- & automationscenter

För att bibehålla en ledande roll inom byggbranschen, har Reynaers profilsystem utvecklats från estetiska moduler till verkliga byggkomponenter, som uppfyller de högsta kraven på den internationella byggmarknaden.

Reynaers Institute buntar ihop kunskapen och erfarenheten hos arkitekter, projektutvecklare, yrkesverksamma inom byggbranschen och våra egna anställda. Vid byggnationer gäller det att ha all expertis som krävs och denna finns tillgänglig vid Reynaers Institute.

Men Reynaers Institute är mycket mer än bara en byggnad - det är ett sinnestillstånd, en ständig uppmuntran för oss att hålla våra kärnvärden och ett internationellt kommunikationsforum. Vi vill att Reynaers Institute ska vara en inspirationskälla för alla aktörer i byggprocessen.

Teoretisk och praktisk träning

Korrekt produktion och montering är självfallet för att uppnå långsiktig prestanda hos våra aluminiumsystem. Detta är något vi på Reynaers vill upprätthålla och det är därför vi organiserar utbildningar och anser det viktigt att upprätthålla affärsförbindelser med ett starkt internationellt nätverk av professionella tillverkare och designers.

Under dessa kurser lär våra kunder den kompetens och erfarenhet som ger dem möjlighet att ge sina egna kunder högkvalitativ service. Vår praktik består av både grundläggande och specialiserade kurser (montering och installation) samt kurserna programvara (ReynaPro). Vi anordnar också regelbundet seminarier och presentationer för arkitekter angående trender och innovativa fasadtekniker.

Vid vårt institut, Reynaers Institute, erbjuder vi följande utbildningar:

  • Monteringsutbildning
  • Installationsutbildning
  • Programvareutbildning
     

Alla våra utbildningsfilmer kan hittas på Reynaers youtube-kanal. För mer information om våra utbildningar och/eller seminarier, tveka inte att kontakta oss på info.sweden@reynaers.com.

    

Automationsservice

Reynaers erbjuder ett komplett utbud av automationslösningar till kunder genom särskilda partnerskap. Varje steg i produktionsprocessen kan optimeras med hjälp av en finstämd kombination av rätt erfarenhet och kunskap, moderna maskiner, den senaste tekniken och en optimerad koppling till programvaran ReynaPro. Som sådan, får tillverkaren möjlighet att producera så effektivt som möjligt, minska kostnaderna och öka lönsamheten. För att förverkliga detta, väljer vi den bäst presterande och den lämpligaste lösningen för varje typ av verksamhet på våra profiler.

Reynapro

För att möjliggöra helautomatisk produktion av våra system, finns en direkt koppling mellan olika maskiner och programvaran ReynaPro. Detta ReynaPro innehåller en databas med alla profiler och tillbehör, som möjliggör en beräkning och tillverkning av projekt. Tekniska data och kommersiell information uppdateras kontinuerligt och stöds av vår tekniska avdelning.

Reynaers har etablerat nära samarbeten med maskinleverantörer - detta för att optimalt ställa upp och installera olika typer av maskiner, men också för att säkerställa full service och support efter installationen. All vår erfarenhet och kunskap används också för att hjälpa tillverkarna att välja rätt verktyg och maskiner samt att inrätta en ultimat layout för arbetsgolvet.