SlimLine 38

Ljus, Elegans och Komfort

Slim Line 38 är ett högisolerat system för inåtgående och utåtgående fönster och dörrar som kombinerar elegans och komfort med en unik design. Denna särskilt smäckra stål-look är den perfekta lösningen för modern arkitektur och renovering av stålfönster där man vill bevara den ursprungliga designen men erbjuda en termiskt förbättrad lösning.

SL 38 systemet finns i 3 olika minimalistiska designvarianter, Classic, Ferro och Cubic, för att perfekt matcha den arkitektoniska aspekten av byggnaden. Fönster och dörrar kan förses med 2-glas och 3-glasfönster utan att förlora det ultratunna utseendet.

      

I kombination med dess överlägsna isoleringsförmåga, ger systemet en perfekt harmoni mellan slitstarkt material, ren design och krävande arkitektoniska utmaningar.

 

SlimLine 38 är ett alternativ till fina gamla profilerade stålfönster. Perfekt för modern, minimalistisk arkitektur i aluminium.

SLIMLINE 38 CLASSIC 

Classic varianten av SlimLine 38 bygger på sin föregångare, CS 38-SL-systemet. Designen inspirerades av det industriella utseendet av "stål" fönster, kombinerat med förbättrade termiska egenskaper. SL 38 Classic-systemet innehåller, förutom de olika fönsterkonfigurationerna, enkla och dubbla luckor för att passa behovet av en ingång eller en balkongdörr.

>  UPPTÄCK MER

SLIMLINE 38 CUBIC

Cubic varianten har en kubistisk design och utseende, idealisk för modern arkitektur och renovering av fönsterbågar i stål, vilket respekterar den ursprungliga designen men erbjuder en termiskt förbättrad lösning. 

>  UPPTÄCK MER

SLIMLINE 38 FERRO

Ferro varianten översätter den kubiska designen till ett "stålutseende" med en fyrkantig detalj på fönsterbågen. Systemet är extremt väl tillämpat för golv till takkonfigurationer, där glasspröjsen lägger till den arkitektoniska upplevelsen.

>  UPPTÄCK MER

 

 

 

TEKNISKAspecifikationer
PROJEKTreferenser
LADDA NERbroschyren
KONTAKTAReynaers