Reynaers skjutsystem Hi-Finity med ny motor för högsta komfort

1103

Med de senaste utvidgningarna av skjutdörrssortimentet Hi-Finity introducerar Reynaers nya motoriserade lösningar som möjliggör mycket stora glasytor som sträcker sig från vägg till vägg och från golv till tak, vilka kombinerar arkitektonisk utformning och komfort med optimal energieffektivitet.

Användningen av treglas ökar stadigt, liksom behovet av större rutor, vilket resulterar i tunga glaspaneler i skjutelementen. För att bemöta denna efterfrågan lanserar Reynaers en ny och starkare motor som på ett smidigt och säkert sätt driver skjutsystemet Hi-Finity i heltäckande glas, vilket ger panoramavyer med högsta möjliga komfort.

Trots att de smala profilernas sidolinjer knappt är synliga, säkerställer aluminiumkonstruktionens inneboende egenskaper och avancerade teknik att systemet blir utomordentligt starkt, hållbart och lätt att underhålla. Systemet kan bära stora fasta glasrutor som väger upp till 1 200 kg och motordrivna öppningar på upp till 750 kg, vars maximala elementhöjd uppgår till 3,5 meter.

Med en ny motor, som är fullständigt dold, säkerställs att skjutdörren Hi-Finity öppnas och stängs automatiskt med hjälp en brytare eller genom att motorn ansluts till hemmets automatiseringssystem. Denna högpresterande motor ger garanterat högsta möjliga smidighet för en säker och pålitlig lösning.

Tack vare denna utvidgning utgör Hi-Finity-skjutdörrarna den ultimata lösningen för modern arkitektur av lågenergityp!

Skjutdörren Hi-Finity är den idealiska lösningen för nollenergibyggnader och passivhus. För att Hi-Finity-skjutdörrarna ska uppnå de striktaste isoleringskraven, så finns de tillgängliga med både två- och treglas.

Vidare har skjutsystemet Hi-Finity med treglas försetts med komponentmärkningen från Minergie. Den välkända schweiziska produktmärkningen MINERGIE® är ett kvitto på det arbete som Reynaers lägger ned på hållbarhetsområdet. För arkitekter, ägare och byggnadsarbetare innebär användningen av certifierade och testade produkter med MINERGIE-märkning en högre grad av komfort och ett förenklat tillvägagångssätt för att uppnå detta hållbarhetsmål. De kan lita på kvaliteten hos dessa certifierade produkter och göra avsevärda tids- och kostnadsbesparingar genom att utesluta de beräkningar som krävs för att få byggnader certifierade. Genom att anta dessa lågenergikoncept får man framtidssäkra lösningar som ger en renare och grönare planet.      

 

     

Fler nyheter

Bläddra i nyhetsarkivet
Produkter05-06-2020

Reynaers antimikrobiella beläggningar för Touch- och Horizon-handtag

Industri19-05-2020

Reynaers Aluminium förbinder sig att maximalt minska koldioxidavtrycket

Produkter03-03-2020

Skjut- eller vikparti?