Om oss

Reynaers Aluminium är en ledande europeisk specialist inom utveckling och marknadsföring av innovativa och hållbara lösningar i aluminium för fönster, dörrar, glasfasader, skjutsystem, solskydd och vinterträdgårdar. Driven av energieffektivitet och viljan att ta ansvar för miljön.

Förutom ett brett sortiment av standardlösningar utvecklar vi också skräddarsydda lösningar för alla branscher - från bostäder till kommersiella och industriella projekt. Våra högkvalitativa system uppfyller alla möjliga stränga krav på komfort, säkerhet, arkitektur och energieffektivitet. Reynaers är inte bara en leverantör, utan också en värdefull partner – för arkitekter, producenter, installatörer, projektutvecklare, investerare och slutanvändare.

Företaget grundades 1965 och sysselsätter för närvarande över 2322 anställda i 40 länder över hela världen och exporterar till mer än 70 länder på fem kontinenter. Bolaget, med huvudkontor i Duffel i Belgien, uppnådde en omsättning på 580 miljoner euro under 2019.